Workshops

Gezocht: Gent creatief talent - AFGELOPEN

Drawing Days

Drawing Days in Gent op vrijdag 29/9, zaterdag 30/9 en zondag 1/10 2017

WAT: Creatieve tekeningen op de wandelpaden, vitrines of gevels van Gent. Een evenement gedragen door Gent Central (www.gentcentral.be) en The Big Draw Belgium: http://drawingdays.be/ HOE: Stel je kandidaat als kunstenaar door te mailen naar info@gentcentral.be. Geef op wat je wenst te doen en welk materiaal je hiervoor zult gebruiken. De organisatie tracht via sponsoring te zorgen voor het gepaste materiaal (geen garantie op materiaal, wel doen we ons best hiervoor te zorgen).

What’s in it for you?: je krijgt een unieke locatie aangewezen in het hartje van Gent om je creativiteit los te laten. Het weekend zal omwille van de vele reclame die “the big draw vzw” zal voeren heel wat volk lokken. Tevens is het “weekend van de klant”, georganiseerd door Comeos en Unizo, wat nog meer volk en dus belangstelling voor jouw werken op de been zal brengen.

Organisatie: dit evenement is gratis. Het wordt praktisch uitgewerkt door een projectteam binnen Gent Central: Annelies Dhollander (De Gouden Pluim), Kris Neyens (De Banier), John Lammertyn (Maison M.). Zij zijn op zoek naar kunstenaars en vrijwilligers die hun creativiteit willen uiten en tentoonstellen. Daarnaast brengen ze de diverse locaties in kaart van handelaars die hun eigendom voor jou vrijgeven.

Deadline: inschrijven tot 18 september 2017 Principe “first come, first served” → wees er snel bij!

Wanneer: dit event gaat door op vrijdag 29/9, zaterdag 30/9 en zondag 1/10. We streven ernaar om vrijdag en zaterdag de kunstenaars hun creaties te laten realiseren en zondag voor te behouden om de bezoekers van Gent te laten genieten. Per uitzondering kan zondag eventueel ook nog getekend worden

www.drawingdays.be www.gentcentral.weebly.com

Algemene info

Wanneer

dit event gaat door op vrijdag 29/9, zaterdag 30/9 en zondag 1/10.
We streven ernaar om vrijdag en zaterdag de kunstenaars hun creaties te laten realiseren en zondag voor te behouden om de bezoekers van Gent te laten genieten.
Per uitzondering kan zondag eventueel ook nog getekend worden

Waar

je krijgt een unieke locatie aangewezen in het hartje van Gent om je creativiteit los te laten.

Participeren

Stel je kandidaat als kunstenaar door te mailen naar info@gentcentral.be.
Geef op wat je wenst te doen en welk materiaal je hiervoor zult gebruiken.