ACRYLVERF

ACRYLVERF

Er zijn 1115 producten

Acrylverven heb je in alle prijsklasses, maar zeker ook in heel veel kwaliteiten, contitenties en hoeveelheden.

Het kleuraanbod en de mogelijkheden zijn enorm.

Qua top Kwaliteit bieden wij volgende verven aan:

  • Heavy body Golden: Volume verf, hoge pigmentatie, glans/glos
  • Open Golden: Traag drogend, een super alternatief voor olieverf door de grot...

Acrylverven heb je in alle prijsklasses, maar zeker ook in heel veel kwaliteiten, contitenties en hoeveelheden.

Het kleuraanbod en de mogelijkheden zijn enorm.

Qua top Kwaliteit bieden wij volgende verven aan:

  • Heavy body Golden: Volume verf, hoge pigmentatie, glans/glos
  • Open Golden: Traag drogend, een super alternatief voor olieverf door de grote glansgraad en grote hoeveelheid pigment. Een beetje "best of both worlds"
  • Winsor and Newton Artist Acrylics: Hoge pigmentatie, mat/satine, zeer smeerbaar geen volume maker al in de verf (kan uiteraard toegevoegd worden)
  • Liquitex Heavy body: Hoge pigmentatie, mat/satin, volume verf
  • Amsterdam EXPERT: Dit is identiek de Rembrandt acryl, dus hoge pigmentatie zeer smeuige verf, maar in een plastieke verpakking en een kleiner kleurassortiment met fantastische prijszetting. De Verf om eens te proeven van het verschil tussen eens tudie verf en een hogere, top kwaliteit met veel pigmentatie. 
  • Sennelier Abstract Mat: Een fantastische aanvulling, in die zin dat deze verf van nature heel MAT is, eigenlijk zo mat als een goauche maar wel met de leuke speelse eigenschappen van Acrylverf.

Dit zorgt voor een leuke aanvulling op al bestaande acrylverven. De verf is ook goed gepigmenteert dus ook daardoor hoort deze verf thuis in de toppers

Qua study verf beperken we ons tot Amsterdam en Liquitex basic in setje. Dit assortiment is heel uitgebreid en voorziet de meeste startende schilders met alle kleuren nodig.

Ook de grote verpakkingen bieden een oplossing voor groot verbruikers.

Effect verven zoals de liner van Sennelier zijn dan weer een aanvulling op de mogelijkheden van acrylverf om structuur en relief in jou werk te brengen. De liner is ook super voor het tekenen met verf.

Je kan er met alle acrylverven ook terug over gaan en dus zeer compatibel.

De inkten zoals de Aerocolor en de High Flow Golden bieden ook een compatibel medium die net als alle andere verven zeer lichtecht en duurzaam zijn. Deze kunnen maw samen met de andere verven gebruikt worden en bieden de mogelijkheid om zeer vloeibaar, dunnen lagen aan te brengen, te spuiten/airbrushen, met pennen te werken en ook dunne glazes en effecten teweeg te brengen!

Effect verven horen uiteraard ook thuis in de wereld van de kunst, moest je iets niet vinden mag je gerust contact met ons opnemen:

Uiteraard voorzien we ook een hoekje voor alles wat goud en vergulden is, met tal van tinten en mogelijkheden.

Glow in the dark in verf van verschillende prijs/kwaliteit verhouding kon ook bij ons niet ontbreken. Deze verven geven licht in het donker. Maar vergeet niet dat ze ook overdag af en toe licht moeten krijgen om op te laden.

Fluoverven oftwel blacklightverf daarentegen zorgen voor een FLUO effect, dit is spijtig genoeg altijd tijdelijk en zal verminderen in de loop van de jaren. Deze verven, zoals de naam het zegt, reageren dan op blacklight licht en gaan dan enorm weerkaatsen terwijl andere oppervlakken donker blijven.

Minder
Meer
Toont 1 - 24 van 1115 producten