OLIEVERF

OLIEVERF

Er zijn 1168 producten

Olieverven zijn van nature traag drogende verven met een glans die van in de kern, rond elke pigment bol, aanwezig is. Het is ook daardoor dat men zegt dat olieverf zo rijk en mooier oogt dan een acrylverf.

Olieverf vergt wel meer techniek in die zin dat er altijd vet over mager moet gewerkt worden en borstels uitgekuist moeten worden met oplosm...

Olieverven zijn van nature traag drogende verven met een glans die van in de kern, rond elke pigment bol, aanwezig is. Het is ook daardoor dat men zegt dat olieverf zo rijk en mooier oogt dan een acrylverf.

Olieverf vergt wel meer techniek in die zin dat er altijd vet over mager moet gewerkt worden en borstels uitgekuist moeten worden met oplosmiddelen voor olieverf.

Enkel bij de olieverven die vermengbaar zijn met water is dit niet het geval Cobra, Cobra artist of als je medium W bijvoorbeeld toegevoegd. Deze medium reeks, Medium W van Schmincke, tovert olieverven om tot watervermengbare olieverven. Waardoor je jouw bestaande gekende olieverf merken kan blijven gebruiken.

 

Old Holland, Mussini en BLOCXK zijn de TOP merken uit ons assortiment, alle drie een uniek kleurenpalet met een gigantisch groot assortiment van Old Holland, een Boeiende aanvulling van Schmincke die zeer diepe blauwe en hele mooie grijstinten bezit en ook een vastere verf is met iets meer body.

BLOCXK springt eruit doordat daar enkel (4uitzonderingen) MONO-pigment tubes te vinden zijn. Dit wil zeggen 1 kleurpigment per tube en dus een maximum aan intensiteit en diepgang en ook de meest uitgesproken verschillen in droogtijden en consistentie tussen de verschillende kleuren.

Tussenin qua kwaliteit maar ook qua prijs vind je dan de Rembrandt Oliever met een heel groot gamma aan kleuren en veel mogelijkheden. Een Smeuïge verf.

Als studie kwaliteiten vinden we de Van Gogh met een fris kleurenpalet, de schmincke college oil met 200ml tubes aan hele goede prijzen maar ook 2.5l potten van de mengkleuren en Classico.

Classico van Maimeri is een italiaanse producent met een heel warm kleurenpalet en hele mooie diepe kleuren. Veel aarde tinten , geel tinten en donkere kleuren. De zeer vette verf vormt daarom een hele mooie aanvulling op de Van Gogh en de College Oil

Minder
Meer
Toont 1 - 24 van 1168 producten