VERGULDEN

Er zijn 49 producten

Vergulden kan op veel verschillende manieren.

Meestal maakt men gebruik van een lijm met opentijd zodat het goudblad op de lijm blijft liggen en niet in de lijm wegzakt.

Opentijd wil zeggend at de lijm hecht en deels droogt aan het oppervlak en dan nog een "werkbare"-tijd heeft waarin de lijm een stevige duurzame hechting vormt met het goudblad ...

Vergulden kan op veel verschillende manieren.

Meestal maakt men gebruik van een lijm met opentijd zodat het goudblad op de lijm blijft liggen en niet in de lijm wegzakt.

Opentijd wil zeggend at de lijm hecht en deels droogt aan het oppervlak en dan nog een "werkbare"-tijd heeft waarin de lijm een stevige duurzame hechting vormt met het goudblad alsook aan de ondergrond, de opentijd waarin men dus het goudblad aanbrengt.

In de winkel is de volledige reeks van Kolner beschikbaar (op stock of bestelbaar) en meer.

Van kolner bestaan er verschillende reeksen

De Permacoll specifiek ontwikkelt voor slagmetaal (look van bladgoud maar eigenlijk messing legering)

De Kolner instacoll (2componenten) reeks met lijmen en materiaal voor echt goud, geschikt voor buiten.

De specifieke lijmen zoals miniatum (papier, flexiblee ondergronden, kalligrafie), ceramic (porselein, op glazuur), relief (voor steen buiten),...

De KGGG reeks voor poliment vergulden (3 componenten) waarbij je de ondergrond gaat sealen, verharden (met bolus/fond), lijm

De oliemixtion

Verder bestaan er dan nog tal van bijproducten met specifieke functies, zoals de relief kit, sealer, leafprotect enzovoort.

De artikelen op de webshop zijn ook standaard op voorraad in de winkel. Maar meestal is het assortiment in de winkel nog uitgebreider.

We werken eraan om dit zo gelijk te trekken met tijd.

Vergulden op zich is niet zo moeilijk, de juiste producten kiezen, duurzaam werk leveren, reproduceerbaar werken, gelijke en/of gewenste glansgraad bereiken zijn de uitdagingen.

Vraag gerust meer informatie in de winkel voor het maken van jouw keuze

Minder
Meer
Toont 1 - 24 van 49 producten