SYNTHETISCH HAAR

SYNTHETISCH HAAR

Er zijn 292 producten

Synthetische haren zijn de dag van vandaag zo ver geëvolueerd dat er penselen tussen zitten van TOP kwaliteit.

De nieuwe reeks van Isabey Syrus waar natuurlijk marter haar gemengd zit met een synthetisch hoogstandje alsook de isaqua met zijn puur synthetishe haren zijn daar een voorbeeld van. Perfect voor olie/acryl en aquarel. waar men gebruik ...

Synthetische haren zijn de dag van vandaag zo ver geëvolueerd dat er penselen tussen zitten van TOP kwaliteit.

De nieuwe reeks van Isabey Syrus waar natuurlijk marter haar gemengd zit met een synthetisch hoogstandje alsook de isaqua met zijn puur synthetishe haren zijn daar een voorbeeld van. Perfect voor olie/acryl en aquarel. waar men gebruik wil maken van een penseel met bepaalde souplesse maar toch de verf nog goed wil vasthouden.

Ook de reek precision vna Raphael een marter imitatie is een goed voorbeeld. Daar gaat men de zachte lijnen gaan imiteren van de marter met iets meer spanning in deharen, iets vinniger maar wel duidelijk TOP in behoud van vorm en hanteerbaarheid.

De Softaqua reeks is dan weer een synthetisch alternatief voor de eekhoornharen en vervuld perfect deze rol. Men kan er lang mee schilderen, de haren houden veel water vast en de controleerbaarheid en souplesse is enorm. Ook hier zal de synthetische variant meer spanning behouden en vinniger zijn dan de natuurlijke variant. Het is dus geen kopie van de natuurlijke variant maar met zijn unieke eigenschappen wel een TOP penseel van hoge kwaliteit met hoge controleerbaarheid. Vormretentie is ook enorm hoog.

Minder
Meer
Toont 1 - 24 van 292 producten