Gebruiksvoorwaarden

Algemeen

Onder "De Gouden Pluim" wordt in deze algemene voorwaarden en op andere plaatsen op de site verstaan: De Gouden Pluim BV, Ter Mote 5 9850 Nevele BTW: BE0776770555

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen, waarbij De Gouden Pluim als leverancier van producten optreedt.

Wij hebben met zorg alle productbeschrijvingen gemaakt en foto’s geselecteerd. De Gouden Pluim kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten. Alle aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten.

De koopovereenkomst tussen De Gouden Pluim en de koper is tot stand gekomen op het moment dat de orderbevestiging op het scherm wordt vertoond. Van iedere bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail.

BELANGRIJK: Indien u wilt afzien van uw opdracht, dan dient u binnen 24 uur te reageren via e-mail of telefoon. Colpaert gaat er van uit dat, wanneer u niet binnen deze termijn hebt gereageerd, de opdracht bindend is.

Bij keuze voor bestelling middels vooruitbetaling wordt een artikel, indien voorradig, binnen 48 uren geleverd na ontvangst van de betaling. Indien een artikel niet voorradig is zullen wij contact opnemen met de klant om verder af te stemmen.

Prijzen

De getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

Minimum bestelbedrag

Het minimum bestelbedrag op de website bedraagt 25 euro. Voor kleinere bestellingen kan u natuurlijk altijd langs komen in onze winkel.

Transportkosten

De volgende transportkosten worden gehanteerd (incl. BTW)

België en Nederland:

  • Vanaf een bestelbedrag van € 50 (B.T.W. inclusief) leveren wij portvrij. Voor bestellingen beneden dit bedrag wordt een deelname in de portkosten doorgerekend van € 6 (incl. BTW). 

Andere landen: op aanvraag

U kan ook steeds kiezen voor afhalen in onze winkel in Nevele – het spreekt voor zich dat de transportkosten dan vervallen.

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 3 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via GLS met tracking; u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Bedenktermijn

Na ontvangst van het product heeft de consument een periode van 7 dagen om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren. Daarbij draagt de consument zelf de kosten van retourzending. Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, dan kan het, indien in onbeschadigde verpakking en ongebruikt, binnen 1 week worden teruggestuurd. De consument ontvangt dan het geld terug met uitzondering van de verzendkosten.

Gegevensbeheer en privacy

De Gouden Pluim behandelt uw gegevens met zorg. Dit betekent dat wij uw informatie nooit aan derden ter beschikking zullen stellen.

Klachten

De Gouden Pluim BV neemt elke voorzorg in acht om uw bestelling zo correct mogelijk af te handelen.

U hebt de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u ons daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 2 dagen na de aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk en gemotiveerde kennis te geven.

Door een bestelling te plaatsen, verklaart u zich akkoord met deze afspraken.